Training

Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent

Levensgloed - Training

De workshops en trainingen die ik verzorg gaan over vitaliteit, veerkracht, mindfulness en werkgeluk.

Ze hebben tot doel om jou te helpen om je bewustzijn te vergroten en je verder te verdiepen en te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Mijn manier van werken kenmerkt zich door te werken met wat er is, aandachtig en in verbinding te zijn en om daarnaast praktisch zijn en diepgang hebben met elkaar te verbinden.

De workshops en trainingen richten zich veelal op die plek waar jouw invloed ligt, waar kansen liggen en waar openingen zijn. Vanuit die plek kan je verantwoordelijkheid nemen op een manier die bij jou past. Het is de plek waar verandering en ontwikkeling ontstaat.

Het is nodig om jezelf toe te staan om kwetsbaar te zijn.

Ik ben in te huren als zelfstandig coach en trainer en ben geregistreerd Docent bij het CRKBO, de kwaliteitscode voor docenten. De workshops en trainingen worden individueel en voor bedrijven aangeboden, waarbij maatwerk mogelijk is.

Naast mijn trainingen en workshops heb ik de afgelopen jaren mijn zelfontwikkelde HBO jaaropleidingen Holistisch Levenscoach en Systemisch Coachen verzorgd bij een holistisch opleidingscentrum. Ik maak bij de opleiding Holistisch Levenscoach gebruik van het door Levensgloed ontwikkelde Holistisch Levenscoachmodel. Daarnaast verzorg ik ook de cursus bewust ondernemerschap vanuit je hart voor coaches en (massage)therapeuten.

Levensgloed - Training