Massagetherapie

“Massagetherapie nodigt je uit om te luisteren naar
de stem van je lichaam”
LG-icon-massagetherapie
Holistische visie

Binnen de massagetherapie werk ik vanuit de holistische visie. Je bent als mens op alle niveaus met elkaar verbonden. Je lichaam, jouw fysieke gezondheid, veerkracht, emoties, relaties, mentale kracht, visie, spiritualiteit en zingeving zijn dus met elkaar op alle lagen verbonden en beïnvloeden elkaar en dat vinden we ook terug in de menselijke ontwikkeling: Ik ben, ik voel, ik doe, ik heb lief, ik spreek, ik zie, ik begrijp.

In de massagetherapie nodig ik je uit om contact te maken met jouw lichaam om voelend en aandachtig aanwezig te kunnen zijn op dit moment en ruimte te geven aan wat er is zonder het te veroordelen. Het lichaam laat altijd in het hier en nu zien wat er is.

Aandachtig voelen en ervaren

Je lichaam is eigenlijk jouw schatkist vol met informatie om inzichten voor jezelf te ontvangen. De kunst is om de signalen te (h)erkennen en te accepteren. Een holistische energetische massage is niet gericht op het bestrijden van spanning en klachten, maar juist op het aandachtig laten voelen en ervaren daarvan. Massage is het middel wat ingezet kan worden en een belangrijke rol kan spelen om inzichten te ontvangen om zo beweging te krijgen in jouw levensweg.  Zodat er weer ruimte ontstaat om alle levensenergie door je heen te laten stromen.

Elke massage is anders

Een massage stem ik in het moment af op jouw behoefte van dat moment en daardoor is elke massage die ik geef weer anders. We starten altijd eerst met een kort gesprekje om te zien wat er aandacht mag krijgen in de massage en vanuit daar start ik in overleg hoe de behandeling eruit gaat zien.

Massagetechnieken

Ik maak voor de massages onder andere gebruik van onderstaande technieken:

Als ondersteunde technieken werk ik met visualisaties, meditaties en lichaamsoefeningen.
Op de pagina over levensgloed kun je lezen welke massagecursussen ik heb gevolgd en kan toepassen.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk die gevestigd is in Berkel-Enschot (nabij Tilburg).

 
 
LG-icon-massagetherapie