Ervaringen

“Wat anderen over mij willen delen “

Levensgloed - Josine van Gils

Josine heb ik ervaren als een kundig vitaliteits- en leefstijlcoach. Ze neemt mij mee in vijf verschillende dimensies zoals; fysiek (FQ), sociaal-emotioneel (EQ), mentaal (IQ), zingegeving/identiteit (SQ) en pro-activiteits vlak. In eerste instantie wist ik niet wat dit inhield en waarop die dimensies gebaseerd zijn, maar als snel werd dat in onze gesprekken steeds duidelijker.

Josine heeft mij prima op weg geholpen in verschillende zaken in het leven maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb het traject wat ik bij Josine heb gedaan als heel prettig ervaren en heb veel geleerd over mezelf maar ook over hoe je naar bepaalde situaties kunt kijken. Josine heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf.

Josine bedankt voor alles!

BEKIR

Josine, een coach in hart en nieren!

Als je ruim 37 jaren trouw en loyaal bent geweest aan een werkgever zijn de normen en waarden van dat bedrijf op je lijf geschreven, zitten als het ware in je DNA. Door reorganisatie is mijn functie komen te vervallen en werd ik boventallig verklaard.

Josine, helpt mij om los te komen en geeft inzicht in wat echt belangrijk is in het leven. Dit doet zij door oprechte en lieve aandacht. Zij kan heel goed luisteren, geeft positieve feedback en help mij met netwerken. We gaan samen wandelen in de bossen en dan bespreken we de vooraf opgestuurde opdrachten. Deze opdrachten gaan over mijn kernwaarden, wie ik ben, mijn levenslijn, wat ik leuk en wat ik minder leuk vind, wat ik nog wil ontwikkelen en waar ik nu sta.

Gedurende mijn coaching-traject ben ik veel dichter bij mezelf gekomen – weet wat ik wil – en sta weer open voor nieuwe uitdagingen.

Ik ben heel blij met Josine als coach en kan haar van harte aanbevelen.

MARION

Je toekomst, van vaag naar vast omlijnd

Het leven dat ik leidde kende ik wel zo’n beetje. Zo lang als ik me herinner heb ik al het gevoel dat hetgeen dat ik zoek voortdurend niet hier, maar vier straten verder is. Een moeilijk te omschrijven, maar steeds aanwezige zachte honger waardoor ik het gevoel heb kansen die er liggen maar niet te zien. Ik voel dat er op allerlei terrein meer te ervaren is, dat ik maar niet in het visier krijg.

Via een briefje op een yoga-zolder kwam ik met Josine in contact. Ze stelde vragen. Niet vele, maar wel erg diepe. Stilaan verandert daardoor de kijk op de mensen in de wereld om me heen. Zie je, het is zo comfortabel om je eigen kijk voor waarheid te houden, maar je blikveld wordt daarmee niet ruimer. Toen ik me, om een klein voorbeeld te noemen, na een vraag van Josine begon af te vragen hoe de voor mij belangrijke mensen om mij heen de wereld zien, ontstonden er verhelderende, oppervlakkige, verrassende, soms schokkende en ook warme gesprekken met hen. En dat was het begin. Het begin van een ander, harmonieuzer contact met mijn omgeving.

Voorts leer ik af te leggen wat van anderen is, zodat ik er eindelijk bij kan te voelen hoe mijn kern is, wat mij voedt en welke richting ik met mijn leven uit wil. Bij elk volgend gesprek merk ik dat Josine over het vorige heeft nagedacht, waarna er nieuwe vragen komen die mijn zelfonderzoek weer verder vooruit helpen. Ze biedt de oplossing voor mijn levensvragen niet, maar helpt ze me zelf te vinden.  Geachte lezer, concreter zou ik zeker kunnen en willen zijn, maar het internet is voor mij een te publieke plek om mijzelf op ten toon te stellen. Josine, dankjewel. Je helpt. Het is een helend traject.

HANS

Levensgloed - Josine van Gils