Holistisch Coach

Je gaat niet naar een coach om je verleden te veranderen,
maar om je toekomst vorm te geven

Levensgloed - Coaching
Liefdevolle aandacht

Soms heb je iemand nodig die even met je meeloopt op jouw levenspad. Op momenten dat je het zelf even niet meer zo goed weet.

Graag begeleid ik je met liefdevolle aandacht om je te laten (her)ontdekken wie je ten diepste bent en help je jouw bewustzijn te vergroten en te leren vertrouwen op je gevoel.

Al luisterend, zonder oordeel, verbindend, spiegelend en ontdekkend, zodat je een persoonlijke groei ervaart, bewustwording creëert en zelf weer aan het stuur komt te staan van jouw leven.

Zodat je weer krachtig en met vertrouwen jouw toekomst verder vorm kunt geven.

De veranderwens

Jouw veranderwens is het uitgangspunt bij de start van de coaching. We gaan uit van wat er mogelijk is en waar ruimte en levenskracht zit. Waar liggen je verlangens, dromen en kwaliteiten en waar ga jij van stralen.

De eerste stap

Met het zetten van een eerste stap breng je al beweging in jouw levensweg. Het letterlijk in beweging komen stimuleert jouw geest en maakt nieuwe energie vrij.

De coaching kan bij jou thuis, op het werk of een andere mooie locatie in de buurt van Tilburg. Ik ga ook graag met je naar buiten voor een wandeling in de duinen of bossen, zodat je meteen de beweging kunt toepassen.

Holistisch

Mijn coaching bestaat uit een holistische benadering, lichaam en geest zijn één. Gedurende het coachtraject raken we de fysieke gezondheid, veerkracht en zelfsturing, emoties en verbindingen, mentale kracht en visie, spiritualiteit en zingeving.

Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar en vinden we ook terug in de menselijke ontwikkeling: Ik ben, ik voel, ik doe, ik heb lief, ik spreek, ik zie, ik begrijp.

Voor wie

Coaching is voor degene die echt graag verandering wil. Je doet nu gewoon de dingen omdat je ze zo gewend bent. Je leeft je leven, maar de voldoening en zingeving zijn ver te zoeken. Je voelt dat er veel meer in jezelf zit, dan dat je er nu uithaalt. Je wilt meer genieten van jouw leven en je wilt bewuster leven zonder geleefd te worden, maar je weet niet zo goed hoe en waar te beginnen.

Het coachtraject

Het coachtraject begint altijd met een eerste kennismaking. Als het voor ons beiden goed voelt om samen de eerste stap te zetten om met jouw veranderwens aan de slag te gaan, zullen we in de daarop volgende eerste sessie proberen jouw coachvraag zo helder mogelijk te krijgen. Afhankelijk van de coachvraag en het verdere verloop van het traject, zal een coachtraject uit 5 tot 10 sessies bestaan. Mijn praktijk is gevestigd in Berkel-Enschot.

Ik maak graag verbinding met je om je te begeleiden bij je ontwikkelreis!

Levensgloed - Coaching